Passa ai contenuti principali

Dansul mirilor!



Un dans pentru toată viață, căsătoria este una dintre cele mai importante etape din propria viață.
Din acest motiv, trebuie să fie unic și magic în fiecare detaliu.
Dansul de nuntă este conceput pentru a va ajuta nu numai să învățați să dansați împreună în timpul primului dans, precum și pentru tot restul vieții.
Cursul începe cu o întâlnire cu profesorul pentru a construi împreună calea pe care vă va permite să facă "primul dans" din visele voastre.
Alege melodia preferată, sau profesorul va ajuta să găsiți cea mai potrivită piesa.
Orele de dans vor fi planificate împreună cu dumneavoastră, în funcție de timpul dumneavoastră si a profesorului, pentru a îndeplini toate visele si dorințele.
Este important să începeți imediat.
Sa începeți prea aproape de data de nunta poate fi o problema pentru timpul disponibil; Sa înveți să danseze ar trebui să fie o  experiență distractiva pentru tine si partenerul tău.
Vă recomandăm, prin urmare, sa începeți cu 2/3 luni înainte de data de nunta.
Cu toate acestea, nu este niciodată prea târziu pentru a începe pa învață.
Amintiți-vă: a învață a dansa pentru o nunta este un cadou special, ce puteți da unul altuia.
Un cuplu care se simte echilibrat și încrezător când dansează împreună va face așa că primul lor dans ca soț si soție este un moment drag ca sa-si adaugă aminte pentru totdeauna.
Un omagiu deosebit pentru o zi specială tradiția de nuntă vrea ca dansurile sa fie deschise de miri.

Părinții, nașii si se alătura mai târziu, dansând si cu ei si invitații.

Profesorul va pregăti o coregrafie emoționanta pentru ocazie: folosind piesa voastră preferata puteți pune micile detalii la punct pentru a asigura succesul dumneavoastră la dans, înainte de a începe calea spre o nouă familie.

Doriți să transformați nunta dumneavoastră într-un eveniment și mai senzațional?

Vrei sa surprindeți oaspeții cu o coreografie pe neașteptate?


Contactați-ne!!!

Mob: 3807543327
E-mail: vatratorino@gmail.com
E-mail: info@gruppovatra.com
Facebook: https://www.facebook.com/ballinunziali/


Commenti

Post popolari in questo blog

Dansatori la nunta Grupul Vatra

Dansatori pentru nunta ta, botezul sau evenimentul tău De ce să comanzi dansatori? Pentru că aduc o Valoare Mare evenimentului tău. Tu ești bine intenționat , și vrei ca prietenii tăi să se distreze bine. Faci eforturi deosebite pentru asta. Ai avut deja grijă ca muzica să fie foarte bună, sala să fie frumoasă, mâncarea să fie gustoasă și din belșug, băutura la fel... Noaptea e lungă și oamenii, în general, se plictisesc repede. Nu vrei să-i vezi stând pe scaune și verificându-și Facebook-ul. I-ai vrea 100 la sută acolo la evenimentul tău, nu prin lumi virtuale. Dansatorii sunt soluția pe care ți-o propunem noi. Ei vor crea și vor întreține atmosfera și în afară de dansurile lor profesioniste cel mai tare este că, dacă tu dorești, în show-urile lor pot exista părți în care ei implică în spectacol și invitații tăi, ridicându-i la dans. Programul artistic poate fi structurat dupa preferințele dumneavoastră: numărul dansurilor si al perechilor de dansatori pot var

Ce dansam la nunta?

Ce dansam la nunta? Fie că este vorba despre cea mai frumoasă zi din viața ta- adică ești mire-, fie ca ești naș sau socru sau simplu invitat, este obligatoriu să știi să dansezi! Pentru că,  nu exista nuntă fără muzica, sau, cum se spune pe la noi, fără lăutarii! Trebuie sa știi  ce înseamnă o hora, o sârbă, hora miresei sau o brașoveanca (chiar daca nu ești brașovean!) Geamparaua, învârtita, perinița, floricica, zdrăbuleanca, coragheasca, hora in doua parți, joc in doi, si așa mai departe, pe toate ar cam trebui sa le știi. Ei bine, sigur nu te vei descurca învățând de la unii membri ai familiei sau de la prieteni sau încercând sa accesezi youtube-lu pentru a rezolva problema. Si varianta cursurilor on-line nu este de urmat, pentru ca orice greșeală făcută nu este îndreptată din cauza lipsei unui instructor. In fond, dansul este o explozie de bucurie, un mod de a-ti arata încântarea  alături de cei dragi și nu momentul in care demonstrezi că deții doua picioar